DENNÉ MENU
25.3. – 29.3.2019

Klasická porcia: 5,90€
XXL porcia: 6,90€

Koláčik a káva GRÁTIS

Obedové menu podávame každý pracovný deň od 11:30 do 14:30. Všetky jedlá vám vieme pripraviť aj v bezlepkovo-vegánskej variante. 

PONDELOK

Polievka:

Polievka z restovanej zeleniny s vaječnou tarhoňou (3,1)

Menu podľa Halmiho:

Vegetariánsky šalát Cézar (1,3,7,10)

Menu podľa Antónie Mačingovej:

Pečená cvikla s orechmi, rukolou, bazalkou a syrom feta (7,8,12)
Recept nájdete v knihe Najedzte sa do štíhlosti 3 na strane 73

UTOROK

Polievka:

Kulajda, pohánkový posúch (6)

Menu podľa Halmiho:

Grilovaný tempeh, štuchané zemiaky, uhorkový šalát s kyslou smotanou(6,7)

Menu podľa Antónie Mačingovej:

Špíz s cuketou, cibuľou, paprikou a syrom haloumi (7)
Recept nájdete v knihe Najedzte sa do štíhlosti 2 na strane 153

STREDA

Polievka:

Rascová polievka so zemiakmi

Menu podľa Halmiho:

Čerstvá hrudka, grilovaný baklažán, pečený cesnak, rozmarín, pučený hrášok (7)

Menu podľa Antónie Mačingovej:

Pečený fenikel so stonkovým zelerom a kozím syrom, uhorkovo-paradajkový šalát (7,9,12)
Recept nájdete v knihe Najedzte sa do štíhlosti 3 na strane 85

ŠTVRTOK

Polievka:

Curry krém z červenej šošovice a batátov

Menu podľa Halmiho:

Krupoto so zeleninou a syrom Volovec, paradajkové pesto (1,7)

Menu podľa Antónie Mačingovej:

Špaldový lavaš, mexická fazuľa, guacamole s koriandrom (1)
Recept nájdete v knihe Najedzte sa do štíhlosti 2 na strane 173

PIATOK

Polievka:

Toskánska ribollita (1)

Menu podľa Halmiho:

Indický dhal, cesnaková placka naan (1,10)

Menu podľa Antónie Mačingovej:

Pečená hliva ustricová so syrom a cibuľou, petržlenové pyré (7,6)
Recept nájdete v knihe Najedzte sa do štíhlosti 3 na strane 75

Zoznam alergénov:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody), 2.rovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich , 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14.kkýše a výrobky z nich.

OTVORENÍ SME

PONDELOK - ŠTVRTOK
9:00 -22:00

PIATOK
9:00 - 00:00

SOBOTA
14:00 - 00:00

NEDEĽA
14:00 - 22:00

ADRESA:

Multižánrovú kaviareň Halmi Place nájdete na prvom poschodí historického mestského paláca Halmiho dvor v Košiciach.

Hlavná 21, Košice

NAPÍŠTE NÁM:

Ak máte akúkoľvek otázku, pripomienku, nápady, neváhajte a napíšte nám.

KONTAKTY:

Mám otázku: hello@halmiplace.sk

Chcem si prenajať priestor: event@halmiplace.sk

Chcem u vás pracovať: kariera@halmiplace.sk

Telefónne číslo: +421 948 844 489